Om oss

Om Nyheter.AquaFront.se

Allt material på Nyheter.AquaFront.se som är producerat utav oss äger vi rättigheterna till. Vid citering hänvisa till källa: Nyheter.AquaFront.se
För tips om artiklar, videos, nyheter eller rykten skicka ett mail till oss på info[at]aquafront.se.

Vad är Nyheter.AquaFront.se

Nyheter.AquaFront.se är en svensk plattform för alla simsportintresserade att mötas, kommentera och diskutera artiklar, träningstips, videos, nyheter och rykten i alla de olika simsporterna. Vi önskar ge dig så mycket intressant som möjligt under ett och samma tak och göra upplevelsen interaktiv för dig

Hör av dig till oss med vad du att vi skriver mer om. Tillsammans kan vi bygga nätets bästa samlingsplats för alla som är intresserade av simsporterna – oavsett nivå. Välkommen!

Vilka vi är

Nikola Lukic

Grundare av AquaFront och nyhetsplattformen Nyheter.AquaFront.se.
Skribent och redaktörNyheter.AquaFront.se.
Kontakta Nikola om du är intresserad av att annonsera eller har förslag eller tips på spännande samarbeten.

Nikola är själv en före detta tävlingssimmare och har tävlat för för Motala SS, LASS och MASS med bl a JSM-brons på 100m medley, 1999, och Serbiskt rekord på 50m bröstsim och 100m medley som simmeriter.

Innan AquaFront jobbade Nikola som simtränare i MASS innan han började på Svenska Simförbundet som analytiker och sedermera Test- och Utvecklingsansvarig i ca 10 år parallellt som han jobbade på Sveriges Olympiska Kommitté som videoanalytiker.

© www.aquafront.se